Woensdag 12 Juni 2013 Nationaal Buitenspeeldag Zaandam Zuid, locatie basisschool de Gouw, wibautstraat
Biografie - Intro
RSS

Recente posts

Wijziging MamaJ-Evenementen
Wijziging MamaJ-Evenementen
MamaJ Activiteitenfestijn
MamaJ Activiteitenfestijn
Zondag 24-11-2013 Thema Winter

Categorie├źn

0peningsborrel 1-1-2013
Evaluatie mamaj-evenementen
mamaj activiteitenfestijn
MamaJ Projecten
mamaj-evenementen update Catering
Vrijmarkt
wijziging mamaj-evenementen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Woensdag 12 Juni 2013 Nationaal Buitenspeeldag Zaandam Zuid, locatie basisschool de Gouw, wibautstraat

Goedemorgen People,

Even aandacht voor het volgende:

Woensdag 12 Juni 2013 was het inderdaad Nationale Buitenspeeldag en heeft MamaJ-Evenementen via organisatie Buitenspeeldag een leuke en geslaagd evenement mogen organiseren en houden in samenwerking met vrijwilligers en organisaties/ artiesten>
www.4specialoccasions.nl(als vrijwilliger), workshop Rapper Sa Barz(als vrijwilliger), www.rebecca-massage.tumblr.com(als vrijwilliger) en zang workshop(met muziekinstrument) van een dame die zangles volgt bij de Fluxus te Zaandam en een leidster vanuit het Externest tinteltuin en enkele kinderen uit de locatie. Verder was er vanuit de locatie van nationale buiten speeldag veel steun, ook vanuit enkele ouders, buurtbewoners en kinderen van basisschool de Gouw Wibautstraat te Zaandam, waar het Nationale Buiten speeldag werd georganiseerd.

Dit bericht naar aanleiding van een krantenartikel uit een Zaansblad die waarschijnlijk ingehuurd was door Tinteltuin. Er was namelijk ook een fotograaf vanuit Nationale Buiten speeldag aanwezig. Meer info volgt nog, ik heb het artikel nog niet zelf mogen lezen, maar het alleen gehoord.
Er werd mij namelijk ook gevraagd of ik werk bij Tinteltuin. Dit laatste niet het geval! Mijn dochter zat voorheen op locatie de Externest bij Tinteltuin, waar ik de leidster ken die ik heb benaderd en graag met enkele kids mee wilde doen om de kinderparticipatie te stimuleren en vergroten. De kinderen(op een andere dag, ook met andere kinderen vergaderd en gebrainstormd uit de omgeving Zaandam zuid, hebben geholpen met het stickeren van het spelmateriaal, maken van een Hawai spel en opzetten van het spellen parcours.

Vanuit Tinteltuin hebben we mogen genieten van een limonade koe, (de Surinaamse limonade niet vanuit Tinteltuin)spelmateriaal, tafels en stoelen en een fotograaf(stagiaire). Als tegenprestatie van MamaJ-Evenementen aan sponsor Tinteltuin hadden de leidsters en kinderen met Tinteltuin jasjes aan op het Nationaal buiten speeldag, net als de andere deelnemende vrijwillige bedrijven. Met de opzet naamsbekendheid en een leuke gratis evenement voor kinderen uit de buurt en omstreken! Dit met als doel van MamaJ-Evenementen om de leefbaarheid in omgeving Zaandam te versterken en samen een leuk evenement voor andere neer te zetten!

Jammer, dat het in de krant niet juist is weergegeven!
Mijn teleurstelling heeft te maken met vertrouwen en inzet van andere mensen buiten Tinteltuin! 
Door een groot Tinteltuin spandoek geplaatst bij de ingang van het speelplein, dachten en vroegen mensen ter plekke of ik via Tinteltuin werk, niet dus! Ik werk voor bedrijven en organisaties en organiseer zelf ook evenementen en verzorg de party catering in samenwerking met andere organisaties! Samen Plezier Maakt Sterk!

By the way> bij de ingang zat de eigenares van 4specialoccasions en bij de schmink tafel een vrijwilligster vanuit mamaj-evenementen.

Dus...voor alle duidelijkheid woensdag 12 Juni 2013 Nationale buiten speeldag  was een geslaagd evenement en niet zoals in krant vermeld staat, het Externest Buiten speeldag! (ook niet het mamaj buiten speeldag...!!!) Georganiseerd vanuit mamaj-evenementen in samenwerking met andere. Het concept was voor en door kinderen de opzet om een leuke buiten speeldag te mogen organiseren, zodat kinderen lekker buiten konden spelen! Met lekker gratis limonade, presentjes(verassing van de spellen kaart), koekjes en een heerlijke speciale stoelmassage behandeling. En natuurlijk heel veel spel en workshops rap en zang. En muziek op achtergrond!

Zelfs toen het even regende bleef het gezellig! De parcours spellen kaarten raakten op, zodat we moesten bij kopiëren. Ook veel steun by the way vanuit de lekkere dingen bakker en bewoners. en naast gelegen fysiotherapeut(tevens die van mij geweest in het verleden)Nool en de peutergroep in de basisschool de Gouw!

Bij deze iedereen nogmaals bedankt voor ieder zijn eigen inzet op haar of zijn manier! En niet te vergeten alle vrijwillige toezichthouders en Deejay Hany, vanuit Egypte. Pas wonende en getrouwd met mijn nicht!

Soso lobie! Thanks!

Groetjes MamaJ4 Reacties op Woensdag 12 Juni 2013 Nationaal Buitenspeeldag Zaandam Zuid, locatie basisschool de Gouw, wibautstraat:

Comments RSS
Replica Watches on vrijdag 9 augustus 2013 8:44
Very good article,Do you want to know more about it?I just do not tell you.
Reageren op een reactie


replica watches on vrijdag 9 augustus 2013 8:44
Thank you for sharing, I really like, but my home page there are more related content, you can refer to. I expect better next time. Good luck.
Reageren op een reactie


rolex replica on vrijdag 9 augustus 2013 8:45
I am very pleased to see this article, thank you for sharing. I hope next time will be better.Inside If you on my homepage can be found more related content.
Reageren op een reactie


MerlLamoth on woensdag 12 september 2018 8:55
Thanks a lot for sharing this useful information. https://morpheustv.mobi/apk/ https://peggoapk.fun/apk/ https://uktvnow.top/apk/
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint